Hrvatski mediji o blokadi: Vučić pobesneo na Zagreb

Izvor: B92, 12.Dec.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski mediji o blokadi: Vučić pobesneo na Zagreb

Zagreb -- Hrvatska je blokirala otvaranje poglavlja 26 u pregovorima Srbije i EU, a hrvatski mediji ističu da je premijer Vučić "pobesneo na Zagreb".

"Dosta je hrvatskog iživljavanja, povucite blokadu ili odlazim!’ Vučić pobesneo na Zagreb, preti bojkotom sastanka s vladama Evropske unije", piše "Jutarnji".

Oni ističu da su srpski mediji kao udarnu vest na svojim portalima preneli blokadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i da je vest objavljena "kao udarna s naznakom HITNO".

"Jutarnji" tu navodi da je Vučić otišao u Brisel, prenosi njegove izjave, kao i izjave šefa diplomatije Ivice Dačića.

"Hrvatska blokirala Srbiju, Vučić poludeo: Dosta hrvatskog iživljavanja", glasi naslov portala "Indeks".

Oni vest o blokadi drže na naslovnoj strani sajta, ali ne kao udarnu vest, dok je na portalu "Jutarnjeg" novi problem u odnosima Srbije i Hrvatske glavna vest.

Udarna vest je i na portalu "Večernjeg" na kojem ima i oznaku "vanredna vest – poglavlje 26", a naslov glasi: "Vučić preti bojkotom međuvladine konferencije s EU: Ako Hrvatska nastavi blokadu odlazim iz Brisela".

"Vest je u većini beogradskih elektronskih medija i portala dnevnih listova objavljena kao udarna", piše "Večernji".

Portal "24 sata.hr" ističe da je "Vučić zapretio: Hrvatska blokira poglavlje 26, bojkotovaću konferenciju EU".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski mediji o blokadi: Vučić besan na Zagreb

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2016

Hrvatska je blokirala otvaranje poglavlja 26 u pregovorima Srbije i EU, a hrvatski mediji ističu da je premijer Vučić "pobesneo na Zagreb"..."’Dosta je hrvatskog iživljavanja, povucite blokadu ili odlazim!’ Vučić pobesneo na Zagreb, preti bojkotom sastanka s vladama Evropske unije", piše "Jutarnji"...Oni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.