Hirurg: Ako umesto georgijevske lente u EU zakačite zastavu duginih boja uspeh je zagarantovan

Izvor: Vostok.rs, 04.Maj.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hirurg: Ako umesto georgijevske lente u EU zakačite zastavu duginih boja uspeh je zagarantovan

Očigledno, da je Evropa u strahu od kolone Noćnih vukova. Nakon Poljske koja je pokušala da pokaže zube, i ostala na tom — pokušala, sada Gruzija na svojim granicama isto to pokušava. Otkad su to prsluci opasno oružje? Otkad je Georgijevska lenta pretnja po bezbednost? Valjda to Poljaci i ostali američki sateliti znaju.

 
Ponovo se ulazak na teritoriju neke zemlje uslovljava skidanjem prepoznatljivih prsluka Noćnih vukova, i uklanjanjem Georgijevskih lenti i drugih obeležja slavne pobede u Velikom otadžbinskom ratu.

Noćni vukovi i njihov lider Alaksandar Zoldastanov Hirurg  su izdali saopštenje, tačnije upustvo za svoje članove  koji nameravaju tokom maja da putuju u inostranstvo. 
Noćni vukovi: Apel svim članovima koji odlaze u inostranstvo u maju:

«U svetlu nedavnih događaja koja su se desila na granici sa Gruzijom i NAŠEG nezadovoljstva!! )) obraćamo se onima koji su postali žrtve na graničnim prelazima i predlažemo: dve verzije ponašanja na granici.

Prvo — Reći da ne delite stavove Noćnih Vukova, ne nosite Georgijevsku lentu, ne posećujete spomenike i uopšte, sve ovo što se dešava nema veze sa vama! Vi ste dobar vuk čiji se motomarš sastoji od poseta kafanama, hotelima, odmaralištima. A zli vukovi i njihov patriotizam vas sprečavaju da uživate u čarima evropske civilizacije. Da bi pojačali efekat možete okačiti američku zastavu ili zastavu EU ili još bolje zastavu duginih boja na vaš motor - bićete dobrodošli u Evropu. Sigurno vam je uspeh zagarantovan!

Druga opcija — u znak solidarnosti sa nama, nosite Georgijevsku lentu, pokazujući naše jedinstvo u vezi sa najvišim vrednostima naše zemlje — našom pobedom!

Ko god izabere prvu opciju ponašanja — u suštini je rob, rob čekanja, spreman da za Šengen vizu prihvati svaku moć nad njim. Smešno je prisvajati tuđe vrednosti kao svoje: Pa ko vam ih je dao? Zaradite vrednosti, a onda govorite o njima kao o svojim!

Naša pobeda je zarađena rekama krvi i junaštva naših predaka! I to je za nas najveća vrednost, za koju smo spremni da idemo do kraja. Za Dan pobede! Neka se naši dedovi na nebu, nikada nas ne postide!!»


 
Juče su učesnici motomarša u gradu Banskoj Bistrici (Slovačka)  položili vence i cveće na spomenik u čast  Slovačkog nacionalnog ustanka i posetili muzej u okviru kompleksa.


News Front u saradnji sa pres službom Noćnih vukova svakodnevno prati dešavanja na moto maršu «Put pobede-Berlin 2017».

Lola Đorđević
News Front 

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.