Hejg: Puna podrška Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2010, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hejg: Puna podrška Srbiji

BEOGRAD -

Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Vilijam Hejg je istakao da njegova zemlja daje punu podršku evrointegracijama Srbije i založio se za unapređenje ekonomske saradnje dve zemlje.

"Poseta Beogradu je bila jedan od mojih prioriteta i bilo mi je drago što sam to ispunio manje od četiri meseca nakon što sam preuzeo funkciju. Time smo pokazali da btitanska vlada daje punu podršku procesu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji", istakao je Hejg u autorskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tekstu u beogradskom dnevniku "Danas".

Šef britanske diplomatije je naglasio da njegova zemlja želi da izgradi "razne vidove bilaterlanih odnosa između Britanije i Srbije".

On je takođe istakao da, i pored ekonomske krize, postoje velike mogućnosti za unapređenje privredne saradnje dve zemlje.

"Želimo da nastavimo saradnju sa vama kako bismo otvorili puteve ka novim tržištima i otklonili prepreke investiranju", istakao je Hejg.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.