Han uskoro u Beogradu

Izvor: Press, 13.Nov.2014, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han uskoro u Beogradu

Evropski komesar za istočno susedstvo i pregovore o pridruživanju Johanes Han najavio je danas da će sledeće nedelje doći u Srbiju kako bi se stekao pregled o trenutnoj fazi pregovaračkog procesa Srbije i EU.
Hanova poseta Srbiji zakazana je za 20. novembar, a pre toga će otputovati u Podgoricu.

“Smatrao sam da treba što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ranije po stupanju na novu dužnost da posetim Srbiju i Crnu Goru”, rekao je novinarima Han, koji je do 1. novembra bio komesar za regionalnu saradnju.
 



On je podsetio da je Srbija već ušla u pregovore o pridruživanju i dodao da se nada da će se taj proces završiti punopravnim članstvom.

“Dolazim da vidim dokle se stiglo sa pregovorima, šta je urađeno i šta sve treba da se uradi”, izjavio je on.

Komesar nije želeo da komentariše nedavnu posetu premijera Albanije Edija Rame Beogradu, ali je rekao da se nada da će prisustvovati fudbalskom revanšu Albanije i Srbije koji treba da se održi sledeće nedelje u Skadru. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Han uskoro u Beogradu

Izvor: Blic, 13.Nov.2014

Evropski komesar za istočno susedstvo i pregovore o pridruživanju Johanes Han najavio je danas da će sledeće nedelje doći u Srbiju kako bi se stekao pregled o trenutnoj fazi pregovaračkog procesa Srbije i EU...Hanova poseta Srbiji zakazana je za 20. novembar, a pre toga će otputovati u Podgoricu...-...

Nastavak na Blic...

Han dolazi u Srbiju 20. novembra

Izvor: RTS, 13.Nov.2014

Evropski komesar za istočno susedstvo i pregovore o pridruživanju Johanes Han najavio je da će sledeće nedelje doći u Srbiju kako bi se stekao pregled o trenutnoj fazi pregovaračkog procesa Srbije i EU...Poseta Johanesa Hana Srbiji zakazana je za 20. novembar, a pre toga će otputovati u Podgoricu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.