Han: EU posvećena Zapadnom Balkanu

Izvor: Beta Video, 12.Jun.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han: EU posvećena Zapadnom Balkanu

BRISEL - Evropski komesar za politiku susedstva i pregovore o proširenju Jahanes Han rekao je nakon posete Balkanu da je Evropska unija posvećena ovom regionu i njegovom pridruživanju EU. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Han: Srbija i Crna Gora na dobrom putu ka EU

Izvor: Beta Video, 12.Jun.2017

BRISEL - Evropski komesar za politiku susedstva i pregovore o proširenju Jahanes Han nglasio je da su i Srbija i Crna Gora na dobrom putu ka pristupu Evropskoj uniji. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Han o kosovskim izborima: Prihvatićemo, ali...

Izvor: B92, 12.Jun.2017

Evropski komesar za pregovore o proširenju Johanes Han kaže da će Evropska unija kao sagovornike iz Prištine prihvatiti one koji su izabrani voljom građana...Ipak, on je istakao da se od njih očekuje da budu posvećeni perspektivi EU i boljem životu stanovnika Kosova..."Potpuno smo svesni izazova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.