Izvor: N1 televizija, 25.Feb.2021, 23:03

Gosti N1: Bilčikov izveštaj očekivan, Srbija se sve više udaljava od EU

Srđan Majstorović iz Centra za evropske politike i Zoran Gavrilović iz Biroa za društvena istraživanja ocenili su u emisiji 360 stepeni da su Bilčikov izveštaj i usvojeni amandmani potpuno očekivani, kao i da je očigledno da se naša zemlja u poslednjih nekoliko godina udaljava od Evropske unije. Oni su poručili da amandmani i rezolucija Evropskog parlamentu u kojima se od Srbije traži da razreši afere Jovanjica, Krušik, Telekom i rušenje u Savamali predstavljaju jasnu poruku Beogradu da je "kredit potrošen i da Brisel više "neće žmuriti nad sve lošijim stanjem u oblasti vladavine prava i slobode medija".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Majstorović i Gavrilović u 360 stepeni o Izveštaju EK: Kredit potrošen

Izvor: N1 televizija, 25.Feb.2021

Srđan Majstorović iz Centra za evropske politike i Zoran Gavrilović iz Biroa za društvena istraživanja ocenili su u emisiji 360 stepeni da su Bilčikov izveštaj i usvojeni amandmani potpuno očekivani, kao i da je očigledno da se naša zemlja u poslednjih nekoliko godina udaljava od Evropske unije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.