Gasovod Nabuko neće biti kakav je planiran

Izvor: NaDlanu.com, 25.Apr.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasovod Nabuko neće biti kakav je planiran

BERLIN, 25. aprila 2012. (Beta) - Projekat evropskog gasovoda Nabuko neće biti ostvaren u formi u kojoj je do sada planiran.

BERLIN, 25. aprila 2012. (Beta) - Projekat evropskog gasovoda Nabuko neće biti ostvaren u formi u kojoj je do sada planiran.Kako piše list "Frankfurter algemajne cajtung" pozivajući se na diplomatske izvore Evropske unije, firme koje učestvuju u tom projektu sada razmatraju mogućnost da se Nabuko ipak realizuje, ali u smanjenom obimu.Prema dosadašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << planovima gasovod Nabuko kojim bi gas trebalo da bude transportovana od Kaspijskog mora do Zapadne Evrope, trebalo je da košta 7,9 milijardi evra. Izgradnja je trebalo da počne iduće godine, a isporuka gasa 2017.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.