Izvor: S media, 29.Jan.2013, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

File: Očekujem promenu raspoloženja u Srbiji prema EU

"U vreme kada se Srbija suočava sa osetljivim pitanjima kao što je dijalog sa Kosovom, 41 odsto podrške evrointegracijama predstavlja veran odraz raspoloženja", rekao je evropski komesar za proširenje Štefan Filenovinarima posle skupa o Zapadnom Balkanu u Evropskom parlamentu.

Komesar za proširenje je izrazio očekivanja da će se podrška evropskim integracijama promeniti, ukoliko Srbija do kraja juna ispuni uslove i dobije datim početka pregovora o pridruživanju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << EU.

Raspoloženje javnog mnenja često varira, a pozitivni rezultati mogu da ga promene, istakao je File.

(Tanjug)

Foto: Vlada Srbije

Nastavak na S media...






Povezane vesti

"Očekujem promenu raspoloženja prema EU"

Izvor: Akter, 29.Jan.2013

Štefan File rekao je večeras da ga ne iznenađuje opadanje entuzijazma u Srbiji za priključenje EU, ali da očekuje da će se to uskoro promeniti

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.