Izvor: Deutsche Welle, 29.Apr.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će biti novi izaslanik EU na Kosovu?

Novi predstavnik Evropske unije na Kosovu biće izabran u naredna tri meseca, pošto sutra ističe mandat sadašnjem međunarodnom i evropskom izaslaniku u Prištini Piteru Fejtu, potvrdila je Maja Kocijančic, portparol EK.

Nastavak na Deutsche Welle...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neizvesno ko će zameniti Pitera Fejta

Izvor: Beta, 30.Apr.2011, 11:49

PRIŠTINA, 30. aprila 2011. (Beta) - Evropska Unija potvrdila je da izaslanik Piter Fejt nije više specijalni predstavnik EU na Kosovu ali da još uvek nema zvaničnih odluka ko će biti na njegovom mestu, piše prištinski "Koha Ditore"...Portparolka visoke predstavnice EU za socijalnu politiku...

Nastavak na Beta...

Neizvesno ko će zameniti Pitera Fejta

Izvor: TvojPortal.com, 30.Apr.2011

PRIŠTINA, 30. aprila 2011. (Beta) - Evropska Unija potvrdila je da izaslanik Piter Fejt nije više specijalni predstavnik EU na Kosovu ali da još uvek nema zvaničnih odluka ko će biti na njegovom mestu, piše prištinski "Koha Ditore".. . . Portparolka visoke predstavnice EU za socijalnu politiku...

Nastavak na TvojPortal.com...

Fejtu danas ističe mandat, EU bez odluke o nasledniku

Izvor: SrbijaNet.rs, 30.Apr.2011

Specijalnom predstavniku Evropske unije na Kosovu Piteru Fejtu danas ističe mandat, ali Brisel još nije odredio ko će ga zameniti na ovom mestu. Fejtu je mandat prvobitno trebalo da se okonča još krajem februara, ali su šefovi diplomatije EU na sastanku 21.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.