(FOTO) PODRŠKA SRBIJI: Vučić sa ambasadorima Kvinte i Devenportom

Izvor: Kurir, 06.Nov.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) PODRŠKA SRBIJI: Vučić sa ambasadorima Kvinte i Devenportom

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom delegacije Evropske unije u Srbiji i zahvalio im na podršci ekonomskim reformama koje sprovodi srpska Vlada.

Na sastanku se razgovaralo o evropskim integracijama Srbije, nastavku dijaloga sa Prištinom, saradnji u regionu, zajedničkoj sednici Vlade Srbije i Vjeća ministara Bosne i Hercegovine, kao i jačanju ekonomskih veza između zemalja Zapadnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Balkana.

Sagovornici su istakli da je ekonomska saradnja zemalja u regionu veoma važna i da će smanjiti političke tenzije, saopštila jer vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

"Srbija želi da unapredi svoje ekonomske odnose sa zemljama regiona", istakao je premijer Vučić i zahvalio ambasadorima zemalja Kvinte na podršci ekonomskim reformama koje sprovodi srpska Vlada.

Sastanku su prisustvovali ambasadori SAD Majkl Kirbi, Velike Britanije Denis Kif, SR Nemačke Aksel Ditman, Italije Đuzepe Manco, Francuske Kristin Moro i šef delegacije EU Majkl Devenport.

Teme razgovora bili su i pregovori sa predstavnicima misije MMF tokom treće revizije sporazuma, kao i političke i ekonomske projekcije za 2016. godinu.

Са амбасадорима земаља Квинте & шефом делегације ЕУ у СРБ о ЕУ интеграцијама,дијалогу са Приштином,сарадњи у региону pic.twitter.com/Ce2EEVDPDe

Autor: Tanjug

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić ponovo sa ambasadorima Kvinte

Izvor: B92, 06.Nov.2015

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom delegacije EU u Srbiji...Vučić im se zahvalio na podršci ekonomskim reformama koje sprovodi srpska Vlada, saopšteno je...Na sastanku se razgovaralo o evropskim integracijama Srbije, nastavku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.