Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jul.2012, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski parlament odbacio ACTA

Evropski parlament danas je odbacio Međunarodni sporazum o borbi protiv falsifikovanja i piraterije poznatiji kao Akta (ACTA), što znači da on neće važiti na teritoriji Evropske unije, iako su ga potpisale 22 njene članice. Evroposlanici su velikom većinom odbacili kontroverzni sporazum, za koji se zalagala Evropska komisija - 478 glasova bilo je protiv, 39 je bilo za, a 146 poslanika se uzdržalo od glasanja. Protesti su izbili širom evropskog kontinenta pošto su 22 od 27 zemalja Unije ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ACTA nije usvojena

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2012

Evropski parlament danas je odbacio Međunarodni sporazum o borbi protiv falsifikovanja i piraterije poznatiji kao Akta (ACTA), što znači da on neće važiti na teritoriji Evropske unije, iako su ga potpisale 22 njene članice.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

ACTA je ad acta

Izvor: Radio Centar 987, 05.Jul.2012, 09:52

Dosao mu je kraj andndash; sporni sporazum o borbi protiv falsifikovanja Akta (ACTA) sada vise ne moze da stupi na snagu, odlucio je Evropski parlament. To je uspeh i ljudi koji su mesecima protiv nje..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.