Od sutra serija Blica kako da uvezete automoil iz EU

Izvor: Blic, 23.Jan.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra serija "Blica" kako da uvezete automoil iz EU

Građani koji su zainteresovani da uvezu automobil iz Evropske unije, od ove godine ne moraju da plaćaju carinu za određenu grupu vozila. Kako može da se uveze auto, koje troškove treba uračunati, kako se to radi i na kojim sajtovima se traže odgovarajuća vozila, čitajte u narednim brojevima “Blica”.

Već će sutra u “Blicu” biti objavljen prvi u seriji tekstova koji će objasniti građanima kolika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ušteda od pada carina na uvoz automobila, kao i na koje vrste vozila se od ove godine ne plaća carina.

U narednim tekstovima “Blic” će vas provesti kroz proceduru uvoza, objasniti na koje sve troškove treba da računate i uputiti na najbolje portale za pronalaženje polovnog “stranca”.

Povezane vesti: Od danas jeftinijij automobili Uskoro jeftiniji polovni automobili

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od sutra serija "Blica" kako da uvezete automobil iz EU

Izvor: Blic, 23.Jan.2013

Građani koji su zainteresovani da uvezu automobil iz Evropske unije, od ove godine ne moraju da plaćaju carinu za određenu grupu vozila. Kako može da se uveze auto, koje troškove treba uračunati, kako se to radi i na kojim sajtovima se traže odgovarajuća vozila, čitajte u narednim brojevima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.