Euro 3 komisija održala radni sastanak u Nišu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 26.Feb.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euro 3 komisija održala radni sastanak u Nišu (VIDEO)

Niš treba da investira u zaštitu životne sredine i odlaganje otpadnih voda ali i da poradi na zaštiti potrošača kako bi vodosnabdvanje bilo kvalitetnije. Ovo je rekao Roberto Zoki, predsedavajući radnom grupom EURO 3 komisije koja se bavi vodosnabdevanjem i otpadnim vodama na teritoriji Evrope.
Komisija koja se bavi eknomskim, pravnim i upravljačkim delom vodosnabdevanja u EU održala je radni sastanak u Nišu. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Za jednu deceniju je vodosnabdevanje u gradu znatno unapređeno, rekao je predsednavajući EURO3 komisijom. Ipak, treba uložiti novac u određene oblasti koje utiču na kvaliutet vodosnabdevanja.
Zahvaljujući tome što je Niš domaćin ovogodišnjeg zasedanja EURO3 komisije, kvalitet vodosnabdevanja u gradu može biti znatno bolji.
Voda je značajan resurs ali i roba koja se prodaje kao i svaki drugi proizvod, kažu u JKP “Naissus”. Ovo preduzeće je za sada samo posmatrač zasednja komisije.
EURO 3 komisija ima članove iz 28 država. Eksperti iz oblasti vodosnabdevanja iz čitave Evrope doprinose njenom radu koji značajno utiče na zakonsko uređenje ove oblasti.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.