Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU traži od Turske da ispita preteranu upotrebu sile

Komesar Evropske unije za proširenje Štefan File pozvao je danas da zvanični Istanbul da istraži da li je turska policija koristila preteranu silu tokom antivladinih protesta koji već sedam dana potresaju tu zemlju, kao i da one koji su odgovorni za to privede pred lice pravde.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Ispitati upotrebu sile u Turskoj"

Izvor: B92, 07.Jun.2013

Istanbul, Berlin -- Komesar EU za proširenje Štefan File pozvao je zvanični Istanbul da istraži da li je turska policija koristila preteranu silu tokom antivladinih protesta...Ti protesti već sedam dana potresaju Tursku..."Mirne demonstracije predstavljaju legitiman izraz mišljenja u jednom demokratskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.