EU će nadgledati reformu pravosuđa

Izvor: S media, 02.Feb.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU će nadgledati reformu pravosuđa

Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da će Unija nadgledati sprovodjenje akcionog plana Vlade Srbije za reformu pravosudja.

Dežer je rekao da je na sastanku u Briselu premijer Srbije Mirko Cvetković evropskim zvaničnicima nagovestio da Srbija ima poseban akcioni plan za pravosudje.

"Nadgledaćemo kako se sprovode i primenjuju mere iz tog plana", kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dežer.

On je rekao da gradjani Srbije žele efikasno pravosudje i da zbog toga EU zanima šta se dešava u toj oblasti.

Reforma pravosudja biće završena na vreme

On je podsetio da su Srbiji preporučene odredjene korekcije sprovedene reforme i da su od decembra učinjeni neki koraci, a da sada treba nadgledati dalje sprovodjenje tog procesa.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugo izdanje Evropskog dnevnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2011

BEOGRAD -..Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer i ministar prosvete Žarko Obradović predstavili su danas drugo izdanje publikacije "Evropski dnevnik - Mudar izbor", namenjen srednjoškolcima kako bi se upoznali sa Evropskom unijom, njenim sistemom i vrednostima...Dežer je na konferenciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.