EU PROGRES o Zelenoj zoni u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 12.Apr.2013, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU PROGRES o Zelenoj zoni u Leskovcu

LESKOVAC –  EU PROGRES i grad Leskovac imaju redovnu i vrlo korektnu komunikaciju, i što se tiče Zelene zone, naš zajednički cilj je da ona zaživi, da privučemo investitore i da budu otvorena nova radna mesta.

Ovo je deo reakcije EU PROGRESA na tekst pod naslovom “Manji prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za alge na Zelenoj zoni”, koji je Jugmedi prenela sa portala Biznis&Finansije.

Primedba se odnosi na deo gde piše da predstavnici Programa evropskog partnerstva sa opštinama EU PROGRES “nisu odobrili” odluku lokalne samouprave Grada Leskovca da omogući grčkom investitoru da zakupi kompletnu gradsku Zelenu zonu.

“Želimo da vas obavestimo da je mandat EU PROGRESa da podrži napore lokalnih samouprava na jugu i jugozapadu Srbije u poboljšanju životnih uslova za građane. Konkretno u slučaju Zelene zone EU PROGRES podržava napore Grada Leskovca da privuče nove investitore. Ne možemo govoriti o odobravanju ili ne odobravanju, jer to nikako nije način na koji EU PROGRES saradjuje sa opštinama”, navodi se u reakciji.

Dodaje se da postoji potpuna saglasnost o koracima koji su neophodni za dalji razvoj Zelene zone.

“U ovoj fazi EU PROGRES je odobrio još jedan projekat za promociju Zelene zone”,  dodaje se u prispeloj rekaciji iz ove evropske organizacije u Srbiji.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.