Direktni letovi Niš - Trst na proleće

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2013, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktni letovi Niš - Trst na proleće

Italijanska avio kompanija Mistral er (Mistral air) leteće od 26. aprila dva puta nedeljno sa niškog aerodroma Konstantin Veliki do Trsta, saopštio je niški aereodrom.

Letovi italijanske kompanije realizuju se u okviru Air.net projekta koji je deo IPA jadranskog programa sa ciljem uspostavljanje mreže regonalnih aerodroma. Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije preko IPA fondova. U projekat je osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << aerodroma u Nišu i Trstu uključen i aerodrom u Mostaru, u Bosni i Hercegovini.

Karte za liniju Niš-Trst prodaju se preko italijanske turističke agencije Balkan express, a cena leta u jednom pravcu je 49 evra, dok je povratna karta 98 evra.

Air.net projekat podržava uspostavljanje direktnih vazdušnih linija duž istočne i zapadne jadranske obale u cilju unapređenja pristupa i povezanosti kompletnog područja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktni letovi Niš – Trst na proleće

Izvor: Dzungla.org, 13.Feb.2013

Italijanska avio kompanija Mistral er (Mistral air) leteće od 26. aprila dva puta nedeljno sa niškog aerodroma Konstantin Veliki do Trsta, saopštio je niški aereodrom.. ... Opširnije na Vesti online / Slobodno Vreme / Putovanja /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.