Devenport: Hanova poseta potvrđuje posvećenost Evropske komisije Srbiji

Izvor: Blic, 08.Maj.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devenport: Hanova poseta potvrđuje posvećenost Evropske komisije Srbiji

Šef delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport rekao je danas u Novom Sadu da jučerašnja poseta komesara EU Johanesa Hana potvrđuje posvećenost Evropske komisije na putu Srbije ka EU.

On je danas na otvaranju „EU info pointa“, koji će biti informacioni kutak Evropske unije u Novom Sadu, rekao da su stigli Akcioni planovi za otvaranje 23. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i 24. poglavlja i da će oni u narednom periodu biti analizirani, te da je optimista.

On je kazao da je EU ostvarila dobru saradnju sa Gradom Novi Sadom i AP Vojvodinom, a plod saradnje je upravo „kutak“ koji će koristiti građanima, ali i političarima.

Devenport je još jednom podsetio na važnost ispunjavanja svih obaveze u dijalogu Beograda i Prištine i istakao da je za evropski put Srbije, pre svega bitna ambicija građana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO: U Novom Sadu otvoren "EU Info Point"

Izvor: Radio 021, 08.Maj.2015

Danas je na Bulevaru Mihajla Pupina 17 otvoren "EU Info Point", nove prostorije informacionog kutka Evropske unije, namenjene svim građanima koji imaju pitanja u vezi sa Evropskom unijom, njenim institucijama i odnosima između EU i Srbije...Nove kancelarije "EU Info Point-a" zvanično je otvorio šef...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.