U pripremi nova strategija za informisanje građana o EU

Izvor: EurActiv Srbija, 27.Maj.2011, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pripremi nova strategija za informisanje građana o EU

Kancelarija za evropske integracije priprema novu strategiju komunikacije o približavanju EU, koja bi trebalo da omogući građanima da se bolje upoznaju sa tim procesom, izjavila je direktorka Kancelarije Milica Delević. Kancelarija je 27. maja predstavila novi sajt, koji omogućava lakši pristup informacijama. Prema rečima Delevićeve, sajt je vrlo posećen, a očekuje se da će interesovanje građana za informacije o EU rasti. Značajnu ulogu u informisanju imaju i sajtovi poput EurAktiva, kazala je ona.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delević: U pripremi nova strategija komunikacije o EU

Izvor: EMportal, 27.Maj.2011

Kancelarija za evropske integracije Srbije danas je predstavila izmenjeni internet sajt i najavila novu strategiju informisanja o EU.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.