Dejanović: Ocene drugih neće pokolebati naše ciljeve

Izvor: S media, 09.Dec.2011, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanović: Ocene drugih neće pokolebati naše ciljeve

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Ðukić Dejanović izjavila je danas da su Srbiji ocene drugih država važne, ali da one ne mogu pokolebati njene evropske ciljeve.

"U našim daljim evropskim nastojanjima, u februaru, odnosno u martu, očekujem da će biti značajno više razumevanja za poziciju Srbije", rekla je Ðukić Dejanović Tanjugu.

Đelić podneo ostavku!

SRS: Odluka u Briselu gora i od dobijanja statusa

Đelić: Uslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << EU za pregovore pretvoreni u uslove za status

Prema njenim rečima, politika Srbije bila je usmerena prema građanima i ocene drugih, ma koliko važne, ne mogu pokolebati postavljene evrociljeve.

Ðukić Dejanović je podsetila i da je najveći broj zemalja, njih 25, ocenio evropski put Srbije pozitivnim.

Lideri EU odlučili danas da Savet ministara EU izvrši procenu u februaru, a da početkom marta lideri Unije definitivno odobre Srbiji status kandidata za članstvo u EU.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.