Danas sednica Saveta za evropske integracije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2009, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sednica Saveta za evropske integracije

BEOGRAD - Sednica Saveta za evropske integracije, na kojoj će biti razmatrano ubrzanje procesa integracije Srbije u Evropsku uniju, biće održana danas u Palati Srbije u Beogradu.

Sednicom će predsedavati premijer Srbije Mirko Cvetković, a članovima Saveta će se obratiti i predsednik Srbije Boris Tadić.

Na sednici će biti razmatrane mere usmerene na ubrzanje procesa pristupanja Srbije Evropskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uniji koje su donete u periodu od januara do juna 2009. godine.

Savet za evropske integracije je najviše telo zaduženo za davanje strateških smernica i stvaranje nacionalnog konsenzusa po pitanju pristupanja Srbije Evropskoj uniji.

Članovi Saveta su predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti, manjina, kao i pojedinci iz nacionalnih institucija, nevladinih organizacija i sindikata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra sednica Saveta za evropske integracije

Izvor: EMportal, 09.Jul.2009, 20:00

Sednica Saveta za evropske integracije, na kojoj će biti razmatrano ubrzanje procesa integracije Srbije u Evropsku uniju, biće održana sutra u Palati Srbije.

Nastavak na EMportal...

Ostvaren napredak na putu ka EU

Izvor: S media, 10.Jul.2009

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da je u proteklih godinu dana ostvaren veliki napredak u ispunjavanju pretpostavki za evropske integracije naše zemlje, i poručio da pred Vladom stoji zadatak da u naredne tri godine od Srbije načini zemlju bez koje EU ne može. ..Tadić je, na sednici Saveta...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.