Dan mleka na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Mar.2014, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan mleka na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu

NOVI SAD – Na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu danas (subota, 29. 3) biće održan naučno-stručni skup „Dan mleka“ kojim se ujedno obeležava 60 godina postojanja ove visokoškolske ustanove.
Tema skupa su regulatorne reforme koje utiču na dinamiku i razvoj mlekarskog sektora kao i izazovi koji očekuju farmere i mlekare u dostizanju standarda EU sa posebnim akcentom na kvalitet mleka.

Najuspešnijim proizvođačima mleka biće dodeljene i nagrade “Zlatno zvono”.
Skup će, kako je najavljeno iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, otvoriti Dragan Glamočić.
Osim ministra Glamočića, događaju će prisustvovati...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan mleka i jubilej Poljoprivrednog fakulteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2014

Ministar poljoprivrede Dragan Glamočić otvorio je danas, na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, naučno-stručni skup "Dan mleka" kojim se ujedno obeležava 60 godina postojanja ove visokoškolske ustanove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.