Da dobro ne ostane skriveno - VIRTUS nagrada za filantropiju

Izvor: PRObjave.com, 07.Okt.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da dobro ne ostane skriveno - VIRTUS nagrada za filantropiju

Ne dozvolite da dobro ostane skriveno. Misteriozna postavka već nekoliko dana zaokuplja pažnju i intrigira prolaznike u Beogradu. Ova neobična instalacija je deo najavne kampanje "Da dobro ne ostane skriveno" u organizaciji Trag fondacije, koja slavi desetu, jubilarnu dodelu VIRTUS nagrade za filantropiju.
Velika nam je čast da nam se pridružite i da zajedno sa nama otkrijete "Ogledalo dobrote" u:
ponedeljak, 10. oktobra 2016. godine
sa početkom u 12.00 sati,
u prizemlju Ušća Shopping centra, Beograd



VIRTUS nagrada se dodeljuje u saradnji sa Evropskom unijom, Balkanskim fondom za demokratiju, Fondacijom braće Rokfeler (RBF), Fondacijom Č.S. Mot i u direktnom partnerstvu sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID). Kao i ranijih godina, nagrade se dodeljuju korporacijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, koji su tokom 2015/2016. godine na najdelotvorniji, najdugoročniji i najefektniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od opšteg dobra i interesa.
Više detalja o VIRTUS nagradi i Trag fondaciji možete pronaći na sledećim linkovima: https://www.tragfondacija.org/virtus.

DOĐITE DA ZAJEDNO PRONAĐEMO DOBRO U NAMA!
Za dodatne informacije molimo vas kontaktirajte:
Kreativa Unlimited, mr Emina Ferizović, direktor komunikacija
T: + 381 11 71 55 139, 71 55 140, M: + 381 63 7704 876, 60 02 18 167
eferizovic@kreativaunlimited.com


O Trag fondaciji:
Trag je domaća fondacija koja podstiče ljude da se aktivno uključe u poboljšanje života u mestima u kojima žive. Verujemo da su i male promene nabolje važne i da svako može da im doprinese. Zato pomažemo ljudima koji žele da pomognu sami sebi nudeći im mogućnost da dođu do sredstava i znanja koja im mogu olakšati rešavanje problema u njihovoj zajednici. U proteklim godinama podržali smo 1200 uspešnih projekata u vrednosti od preko 7 miliona evra širom Srbije.

PR Komunikacije Hill & Knowlton
Ušće bb
11073 Beograd-Novi Beograd
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Email: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Kontakt:
Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Email: eferizovic@prhillandknowlton.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.