Crna Gora do 2014. spremna za EU

Izvor: S media, 24.Jun.2010, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora do 2014. spremna za EU

Crna Gora će do 2014. godine biti spremna za članstvo u Evropskoj uniji , izjavila je danas ministar za evropske integracije Gordana Djurović.

Djurović je novinarima saopštila da je Vlada Crne Gore danas usvojila novu komunikacionu strategiju za članstvo u EU, od ove do 2014. godine.

"To je godina unutrašnje spremnosti za članstvo u Evropskoj uniji", rekla je Djurović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Prva komunikaciona strategija utvrdjena je 2004. godine, a u novom dokumentu su precizirane ciljne grupe prema kojima će biti usmerena informativno-edukativna aktivnost u procesu priprema za uključenje države u EU.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CG: Do 2014. spremni za EU

Izvor: B92, 24.Jun.2010

Podgorica -- Crna Gora će do 2014. godine biti spremna za članstvo u Evropskoj uniji, izjavila je ministarka za evropske integracije Gordana Đurović... Đurovićeva je novinarima saopštila da je Vlada Crne Gore danas usvojila novu komunikacionu strategiju za članstvo u EU, od ove do 2014. godine..."To...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.