Bugarska dobija 2,5 milijarde evra

Izvor: S media, 20.Sep.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarska dobija 2,5 milijarde evra

Bugarska će u toku 2011. godine od Evropske unije dobiti pomoć od oko 2,5 milijarde evra za razvoj infrastrukture, saopštio je bugarski ministar regionalnog razvoja Rosen Plevnelijev.

Sredstva će biti upotrebljena za investicije u gradjevinskim poslovima i poboljšanje životne sredine.

Ministar Plevnelijev je dodao da će za program regionalnog razvoja država investirati izmedju 590 i 900 miliona leva (izmedju 300 i 450 miliona evra), naglasivši da je u uslovima krize važno investirati novac.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Bugarima milijarde u infrastrukturu

Izvor: B92, 21.Sep.2010, 10:00

Sofija -- Bugarska će u toku 2011. godine od Evropske unije dobiti pomoć od oko 2,5 milijarde evra za razvoj infrastrukture...Bugarski ministar regionalnog razvoja Rosen Plevnelijev kaže da će sredstva biti upotrebljena za investicije u građevinskim poslovima i poboljšanje životne sredine...Ministar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.