Brnabić: Posete su poruka da se na nas računa

Izvor: B92, 26.Feb.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Posete su poruka da se na nas računa

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić izjavila je su posete visokih evropskih zvaničnika Beogradu jasna poruka za Srbiju da se na nju računa u Evropskoj uniji.

Brnabićeva je to izjavila povodom najavljene posete predsednika Evropske komisije Žan Klod Junkera koji bi trebalo da u ponedeljak dođe u Beograd.

Kako kaže, dobra je poruka to što Junker obilazi zemlje Zapadnog Balkana, a "još bolja poruka za Srbiju”.

Osim toga, ona je istakla i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Srbiji od početka godine boravili predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani i evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han.

"Mislim da je to jasna poruka za Srbiju da se na nas računa", rekla je Brnabić za RTS.

Ona je dodala da je politika Srbije da se reforme implementiraju pre svega zbog građana i privrede Srbije, a da će Srbiju onda te reforme posledično to dovesti do EU.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.