Brisel traži izlazak Srbije iz zone slobodne trgovine

Izvor: OkRadio.rs, 30.Okt.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel traži izlazak Srbije iz zone slobodne trgovine

Ruski premijer Dmitrij Medvedev kaže da Evropska komisija traži od Srbije da odustane od sporazuma o zoni slobodne trgovine, koji su zaključile Vlade Rusije i SR Jugoslavije 28. avgusta 2000. Medvedev je, kako prenosi Tas, na sednici Saveta predsednika vlada Zajednice Nezavisnih Država u glavnom gradu Tadžikistana, rekao da je o nemogućnosti istovremenog učestvovanja u dve zone slobodne trgovine uz Evropsku uniju (EU), razgovarao sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem. "Sada, kada se Srbija sprema da stupi u EU, Evropska komisija traži da se od tog sporazuma odustane. Tako da su naše bojazni u potpunosti osnovane", rekao je ruski premijer.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

"Brisel traži od Srbije da izađe iz zone slobodne trgovine"

Izvor: Studio B, 30.Okt.2015

Ruski premijer Dmitrij Medvedev kaže da Evropska komisija traži od Srbije da odustane od sporazuma o zoni slobodne trgovine, koji su zaključile vlade Rusije i SR Jugoslavije 28. avgusta 2000. godine...Medvedev je, kako prenosi Tas, na sednici Saveta predsednika vlada Zajednice nezavisnih država u...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.