Bramerc  „diktira” početak ratifikacije SSP-a

Izvor: Politika, 03.Jun.2010, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc „diktira” početak ratifikacije SSP-a

Državni princip Srbije „I Kosovo i EU” u narednih par meseci proći će kroz dva važna događaja koji će pokazati gde je Beograd na preseku onoga što želi i onoga kako ga vide u Briselu i Hagu. Što se tiče evropskih integracija, 14. juna će se videti da li u Savetu ministara postoji konsenzus da Srbija dobije ratifikaciju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju ili će ministri spoljnih poslova... (Autor - )

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Novosti: Spreman pečat na SSP

Izvor: B92, 04.Jun.2010, 02:45

Politika -- Srbija konačno stiže na dnevni red Saveta ministara Evropske unije na predstojećem redovnom sastanku 14. i 15. juna, pišu "Novosti"...Među dvadesetsedmorkom Unije postignut je načelni konsenzus da se u agendu za ovaj sastanak uvrsti pitanje odleđivanja početka ratifikacije Sporazuma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.