Izvor: Beta, 10.Feb.2011, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božidar Djelić pozdravio ratifikaciju ŠP u Nemačkoj

BEOGRAD, 10. februara 2011. (Beta) - Potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije Božidar Djelić izjavio je u četvrtak uveče da je veoma zadovoljan što je nemački savezni parlament, Bundestag, ratifikovao Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Srbije sa Evropskom unijom.

"Veoma sam zadovoljan zbog činjenice da je i Nemačka, najveća zemlja unutar EU, ratifikovala ŠP", rekao je Djelić prema saopštenju iz njegove kancelarije.

"Zahvalan sam predsedniku nemačkog parlamenta Norbertu Lamertu i predsedniku Komiteta za evropske poslove Bundestaga Ginteru Krihbaumu na ukazanom poverenju, u nadi da će Nemačka i dalje pružati podršku Srbiji na njenom putu ka EU", rekao je Djelić.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.