Bjankoni: EU je donirala 50 miliona evra

Izvor: Beta Video, 12.Nov.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjankoni: EU je donirala 50 miliona evra

BEOGRAD - Šef političkog sektora Delegacije EU u Srbiji Luka Bjankoni ocenio je da je inkluzija romske dece u obrazovni sistem Srbije poboljšana i da svake godine raste broj dece koja se upisuju u škole.``Kroz pretpristupne fondove, EU je donirala 50 miliona evra za projekte usmerene na poboljšanje položaja Roma, od čega 11 miliona na projekte njihovog obrazovanja``, kazao je Bjankoni. (CH7)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Paunović: Obrazovanje jedno od prioritetnih oblasti

Izvor: Beta Video, 12.Nov.2015

BEOGRAD - Direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Srbije Suzana Paunović navela je da su polazne osnove Strategije za unapredjivanje položaja Roma do 2025. godine izdvojile obrazovanje kao jednu od prioritetnih oblasti. ``Primenom mera Strategije, do danas je više od 25.000 Roma...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.