Batić: Rezolucija o Kosovu nije Sveto pismo

Izvor: Blic, 29.Avg.2010, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batić: Rezolucija o Kosovu nije Sveto pismo

Rezolucija Srbije o Kosovu "nije Sveto pismo da se ne može menjati, ako je to u skladu sa našim interesima, naravno bez fundamentalnog menjanja suštine", ocenio je danas predsednik Demohrišćanske stranke Srbije (DHSS) Vladan Batić.

On smatra da bi taj dokument trebalo promeniti "u pravcu realizacije mogućeg".

Sama činjenica da Evropska unija i Sjedinjene Američke Države žele da se "napravi kompromisno rešenje", prema rečima Batića, pokazuje da je rezolucija "izazvala reakcije i da međunarodna zajednica ne može tek tako da je ignoriše".
Pogledaj vesti o: Vladan Batić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batić za promenu rezolucije

Izvor: S media, 29.Avg.2010

Predsednik Demohrišćanske stranke Srbije (DHS) Vladan Batić izjavio je danas da treba promeniti predlog rezolucije o Kosovu i Metohiji, ukoliko je to u interesu Srbije..."DHS smatra da, ako je moguće postići bilo kakav korektan kompromis, treba promeniti rezoluciju u pravcu realizacije mogućeg,...

Nastavak na S media...

BATIĆ: REZOLUCIJA NIJE SVETO PISMO

Izvor: Kurir, 29.Avg.2010

BEOGRAD - Rezolucija Srbije o Kosovu "nije Sveto pismo da se ne može menjati, ako je to u skladu sa našim interesima, naravno bez fundamentalnog menjanja suštine", ocenio je predsednik Demohrišćanske stranke Srbije (DHSS) Vladan Batić...BEOGRAD - Rezolucija Srbije o Kosovu "nije Sveto pismo da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.