BRITANSKA MINISTARTKA PROTIV SRBIJE U EU Kriminalci sa Balkana odmah ce doci kod nas

Izvor: medio.rs, 22.Maj.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITANSKA MINISTARTKA PROTIV SRBIJE U EU Kriminalci sa Balkana odmah ce doci kod nas

Britanska ministarka oružanih snaga Peni Mortdaunt oštro se protivi ulasku Srbije i ostalih zemalja jugozapadnog Balkana, kao i Turske, u Evropsku uniju, jer smatra da bi to dovelo njenu zemlju u veliku opasnost

Kako prenosi britanski portal Metro, Mortdautova je rekla da će ostanak Britanije u EU značiti da će, u slučaju ulaska >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << balkanskih država u uniju, otmičari, teroristi i ubice iz tih zemalja moći slobodno da se kreću i po Engleskoj, Škotskoj... 

Ministarka je navela da mnoge od tih zemalja imaju visoku stopu kriminaliteta, probleme sa bandama i terorističkim ćelijama, kao i visok nivo siromaštva.

Zagovornici ostanka Britanije u EU kritikovali su njenu izjavu, a oglasio se i britanski premijer Dejvid Kameron koji je odbacio takve izjave.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.