Antec najavljuje novu EDGE liniju napajanja

Izvor: PCAxe.com, 16.Sep.2014, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antec najavljuje novu EDGE liniju napajanja

Antec proširuje svoju ponudu modularnih napajanja novom EDGE serijom, koja bi na EU tržištu trebala da se pojavi tokom septembra. Ova napajanja su prvenstveno namenjena entuzijastima koji zahtevaju tišinu pri radu i visoke performanse.
Antec EDGE serija je bazirana na potpuno novoj platformi, razvijenoj u saradnji sa Seasonic-om. EDGE napajanja su smeštena u kućište od SECC čelika debelog 0,8mm, koji je ofarban u crno i otporan na ogrebotine (verovatno je plastifikacija u pitanju).
Ova napajanja koriste ventilator sa FDB (fluid dynamic bearing) ležajem i imaju belo LED osvetljenje. Uz EDGE napajanja dolaze i silikonski odstojnici koji, takođe, doprinose tišini pri radu, a i estetici. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.