Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 30.Jan.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Srbije Đurin predao akreditivna pisma Ivanovu

SKOPLJE - Novi ambasador Srbije u Makedoniji Tomislav Đurin predao je akreditivna pisma predsedniku Đorđu Ivanovu i tom prilikom izrazio uverenje da će u vremenu velikih iskušenja za ceo region odnosi dve zemlje nastaviti da se razvijaju u interesu oba naroda.

- Mnogi kažu da je Evropska unija najbolji mirovni projekat posle Drugog svetskog rata, zato bi naš zajednički cilj, i Srbije i Makedonije - da uskoro postanemo punopravne članice >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << EU - trebalo da bude početna tačka naše saradnje - rekao je Đurin.

Srpski ambasador takođe je pozvao na iskren politički dijalog i poštovanje teritorijalnog integriteta i osnovnih principa međunarodnog prava, prenela je agencija MIA.

Predsednik Ivanov rekao je da Srbija i Makedonija treba da održavaju tradicionalno bliske prijateljske veze i jačaju saradnju na svim poljima, kao i dobrosusedske odnose.

- Naše zemlje povećene su miru, stabilnosti, prosperitetu i napretku regiona, očekujući svoju budućnost u okviru velike, ujedinjene, evropske porodice - rekao je Ivanov.

Neverovatno koliki ste doslednici hitlerovog plana , dali bi i majku svoju da je obese na Terazije samo da se taj plan ostvari.Zeljni ste da budete robovi , malo veci nego do sada.Samo izvolite.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.