Aleksandar Vučić je sluga hrvatskog lobija i glavni krivac za krizu sa migrantima!

Izvor: KMnovine.com, 24.Sep.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić je sluga hrvatskog lobija i glavni krivac za krizu sa migrantima!

diktator Aleksandar Vučić krivac za krizu Srbski Obraz i SNP Naši ukazuju javnosti da je diktator Aleksandar Vučić glavni krivac za novonastalu krizu sa migrantima i hrvatskom skandaloznom zabranom ulaska svim srpskim državljanima i vozilima, iz najmanje tri razloga:



Prvo, zato što je omogućio neometan ulazak ogromnog broja nelegalnih imigranata u Srbiju i zato što ih nije na vreme usmerio ka Hrvatskoj.

Drugo, zato što je, bezglavo jureći >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << ka Evropskoj uniji, doveo Srbiju u ponižavajući položaj prema Hrvatskoj, koja ucenjuje našu zemlju kako joj se prohte, jer zna da sa druge strane neće naići na ozbiljan odgovor.

Treće, zato što je, kao i prethodni režim Demokratske stranke, omogućio hrvatskim tajkunima da zadobiju monopolski položaj u srpskoj trgovini, poljoprivredi, prehrambenoj i građevinskoj industriji.

„Idea“, „Roda“, „Merkator“, „Frikom“, „Štark“, „Dijamant“, „Nekse grupa“ — samo su neki od primera hrvatskog porobljavanja srpske privrede i tržišta.

Diktator Vučić ne samo da ništa ne preduzima protiv toga, već im, uz pomoć svojih satrapa i hrvatskih lobista poput Nenada Čanka, i dalje pomaže da pljačkaju građane Srbije. Sve ovo hrvatskoj državi daje osnov za osiono ponašanje prema Srbima u svakom smislu.

Srbski Obraz i SNP Naši zahtevaju da se prema Hrvatskoj smesta preduzmu najoštrije protivmere, uključujući zabranu ulaska u Srbiju svim hrvatskim državljanima i svim vozilima sa hrvatskim registarskim tablicama. Takođe, potrebno je pod hitno uputiti tržišnu i sanitarnu inspekciju u sva preduzeća i trgovinske lance u Srbiji koji su u hrvatskom vlasništvu, kako bi se ispitale brojne žalbe srpskih potrošača i privrednika na nezakonito poslovanje hrvatskih firmi, a koje su vlasti do sada svesno „gurale pod tepih“.

Konačno, pozivamo sve građane Srbije na bojkot hrvatskih trgovinskih lanaca „Idea“, „Roda“ i „Merkator“, kao i proizvoda preduzeća „Podravka“, „Kraš“, „Frikom“, „Štark“, „Dijamant“, „Nekse grupa“ i drugih čiji su vlasnici hrvatski tajkuni, koji već duže od decenije neometano pljačkaju srpski narod i sve građane Srbije. 



Saopštenje za javnost SNP NAŠI i Obraza


Izvor: SNP NAŠI :: © 2014 - 2015 :: Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.