ALAL VERA, DOMAĆICE: Nevena Models s golim pupkom na slavi naprednjaka!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALAL VERA, DOMAĆICE: Nevena Models s golim pupkom na slavi naprednjaka!

Bivša „modelsica“ Nevena Adžemović prošetala go stomak, Maja Gojković „D&G“ naočare, a ministarka za EU Jadranka Joksimović pitona - cipele u zmijskom dezenu.

BEOGRAD - Srpska napredna stranka proslavila je juče krsnu slavu Sveta Petka, a da li su se opustile zato što šef stranke Aleksandar Vučić nije tu, tek su pojedine funkcionerke SNS, ali i gošće, na slavi promovisale i svoje smele stajlinge.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Agencija o gradonačelniku

SINIŠA MALI BEZ SAGLASNOSTI ZA PRIVATNI BIZNIS

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali nije podneo zahtev Agenciji za borbu protiv korupcije za saglasnost da obavlja poslove savetovanja i upravljanja u dvema ofšor firmama s Britanskih Devičanskih Ostrva, navodi se u odgovoru ove institucije nevladinoj organizaciji Centar za vladavinu prava (CVP).

Mali je, po zakonu, kao funkcioner bio dužan da od agencije traži saglasnost za obavljanje poslova kako bi izbegao potencijalni sukob interesa.

Autor: Foto: Zorana Jevtić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.