Za ubistvo i ranjavanje ukupno 35 godina zatvora

Izvor: Kurir, 13.Avg.2012, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistvo i ranjavanje ukupno 35 godina zatvora

Optuženi su okrivljeni u vezi sa ubistvom Skendera Ljimaja u selu Banjska, januara 2011. godine

PRIŠTINA - Okružni sud u Prizrenu osudio je Emina Krasnićija na 23 godine zatvora zbog ubistva Skendera Ljimaja i nanošenja teških telesnih povreda drugim članovima porodice Ljimaj iz sela Banjska kod Mališeva, saopštio je Euleks.

Durim Krasnići je u istom procesu oslobođen optužbe za ubistvo, ali je osuđen na godinu dana zatvora za nezakonito vlasništvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kontrolu, posedovanja ili upotrebu oružja.

Berat Krasnići osuđen je na sedam godina i pet meseci za nanošenje teških telesnih povreda i nezakonito vlasništvo, kontrolu, posedovanje ili upotrebu oružja. Astrit Krasnići i Hazir Krasnići osuđeni su na po dve godine zatvora za saučesništvo u teškom ubistvu.

Optuženi su okrivljeni u vezi sa ubistvom Skendera Ljimaja u selu Banjska opština Mališevo, januara 2011. godine, kada su povređena u dva druga člana porodice Ljimaj.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.