Izvor: B92, 25.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasi: Jedinstveno o Euleksu

Beograd, Priština -- Azem Vlasi kaže da je kosovsko javno mnjenje "jedinstveno da se Euleks mora razmestiti i delovati u skladu sa Ustavom Kosova i planom Martija Ahtisarija".

"Ako tako ne bude, Euleks izlazi iz okvira svog mandata. Ako posluži etničkoj podeli Kosova, kako vlasti u Beogradu žele, onda se vraćamo nazad. Eto nas opet na pragu novog sukoba, od kojega bi najveće štete imali kosovski Srbi", rekao je ovaj prištinski političar za Danas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On navodi da na Kosovu nema posebnih međuetničkih, a ni "jednoetničkih” problema: "Narod se zabavlja političkim temama, kao što je ona o šest tačaka Ban Ki Muna. Nema ni opasnosti od terorizma."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.