Uhapšen predsednik Skupštine opštine Priština

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2012, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen predsednik Skupštine opštine Priština

Predsedavajući Skupštine opštine Priština Sami Hamiti uhapšen je zbog ucenjivanja i primanja mita, objavio je dnevnik "Expres" na svom sajtu.

Predsedavajući Skupštine opštine Priština Sami Hamiti uhapšen je zbog ucenjivanja i primanja mita

 

Izvori tog dnevnika su rekli da je Euleks zajedno sa Hamitijem uhapsio i potpredsednika Kosovske fudbalske federacije i građevinskog investitora >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Agima Ademija i biznismena Muharema Ramu.

 

Portparol Euleksa Bljerim Krasnići rekao je listu da je policija Euleksa uhapsila tri osobe, među kojima i visokog zvaničnika opštine Priština.

 

"Uhapšeni su osumnjičeni za ucene i primanje mita i druga dela koja su povezana sa korupcijom. Istragu o slučaju vodi zajednička ekipa Euleksovih i domaćih tužilaca", rekao je Krasnići.

 

Hamiti je uticajna ličnost u Demokratskom savezu Kosova i član je Glavnog odbora stranke koju predvodi predsednik Prištine Isa Mustafa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uhapšen predsednik Skupštine opštine Priština

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2012

Predsedavajući Skupštine opštine Priština Sami Hamiti uhapšen je zbog ucenjivanja i primanja mita, objavio je dnevnik "Expres" na svom sajtu. ..Predsedavajući Skupštine opštine Priština Sami Hamiti uhapšen je zbog ucenjivanja i primanja mita.. ..Izvori tog dnevnika su rekli da je Euleks zajedno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.