UKINUT PRITVOR BIVŠEM GUVERNERU KOSOVSKE CENTRALNE BANKE

Izvor: Kurir, 19.Nov.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKINUT PRITVOR BIVŠEM GUVERNERU KOSOVSKE CENTRALNE BANKE

PRIŠTINA - Okružni sud u Prištini u veću koje su činile sudije Euleksa i domaće sudije ukinuo je pritvor bivšem guverneru Centralne banke Kosova Hašimu Redžepiju, koji je osumnjičen za izvršenje nekoliko krivičnih dela.

Redžepi, optužen za krivična dela zloupotrebe službenog položaja, primanje mita, izbegavanje plaćanja poreza i pranje novca, prema rečima njegovom advokata, oslobođen je do okončanja istrage, pošto je položio jemstvo 20.000 evra uz obavezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se jednom nedeljno javlja policiji.

Redžepi je uhapšen 23. jula ove godine i do sada je bio u pritvoru. Prvobitno je bio osumnjičen za još četiri krivična dela, koja je, međutim, specijalni tužilac Kosova u međuvremenu povukao.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.