UHAPŠEN PO LAŽNOJ PRIJAVI Oslobođen Srbin optužen za zločine nad Albancima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2019, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN PO LAŽNOJ PRIJAVI Oslobođen Srbin optužen za zločine nad Albancima!

Navodi se da je Miloš Petković uhapšen u Mađarskoj 6. septembra 2018. godine po međunarodnoj poternici koju je izdao Euleks

Pravosudni organi samoproglašenog Kosova oslobodlili su Miloša Petkovića rodom iz Male Kruše, optuženog za ratne zločine nad civilnim stanovništvom u ovom selu u opštini Orahovac, javio je u ponedeljak veče RTV MIR iz Leposavića.

Navodi se da je Petković uhapšen u Mađarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 6. septembra 2018. godine po međunarodnoj poternici koju je izdao Euleks.

Petković je u pritvoru u Mađarskoj boravio sve do 17. maja 2019. kada je izručen tzv. kosovskim pravosudnim organima, što je bio prvi slučaj izručenja od kada su ti organi od Euleksa preuzeli procese ratnih zločina.

Navodi se da je Petkovićev advokat Ljubinko Todorović u telefonskoj izjavi za RTV MIR kazao da je njegov branjenik uhapšen po lažnoj prijavi i da se na sudu dokazalo da nije kriv za zločine počinjene u Maloj Kruši.

Advokat Todorović je rekao da je Petković boravio u specijalnom zatvoru u Podujevu od trenutka kada su ga tzv. kosovski pravosudni organi preuzeli na aerodromu u Prištini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.