SUSPENDOVANA TUŽITELJKA EULEKSA: Život mi je u opasnosti!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUSPENDOVANA TUŽITELJKA EULEKSA: Život mi je u opasnosti!

- Rekli su mi da sam u opasnosti. Rečeno mi je da N. C. (čije je ime poznato redakciji) može da dodje do mene jer ja dajem neke podatke. On je jedan hladnokrvni ubica - rekla je suspendovana tužiteljka Euleksa Marija Bami

Tužiteljka Euleksa Marija Bami, koja je suspendovana pošto je u prištinskoj štampi iznela tvrdnje o korupciji u toj evropskoj misiji na Kosovu, izjavila je da je sada njen život u opasnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
U intervju za prištinski dnevnik “Ekspres”, britanska tužiteljka je rekla da je ugrožena i od Euleksa i od kriminalaca koje je poslala u zatvor.

- Rekli su mi da sam u opasnosti. Rečeno mi je da N. C. (čije je ime poznato redakciji) može da dodje do mene jer ja dajem neke podatke. On je jedan hladnokrvni ubica. Ugrožena sam i od Euleksa, oni me napadaju. Mogu biti u opasnosti od nekoliko kriminalaca koji sada slave – rekla je Bami za “Ekspres”.

Foto: Tanjug/Boki

Ona je istakla da sve to govori da bi odbranila svoju reputaciju, a ako Euleks odluči da je uhapsi, to će morati da uradi javno, prenosi “Ekspres”.

- Svaki kriminalac slavi na Kosovu… dvoje milionera privatizacije koji su bili mnogo zabrinuti, slave. Biće slavlja zato što ja nisam više na poslu. Bavila sam se slučajevima korupcije, uključujući i pitanje vozačkih dozvola, potom slučaj Ahmeta Šalje kojeg sam poslala u zatvor i ja sam sigurna da će oni da slave – rekla je tužiteljka Bami.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.