SNV: Euleks dokazao da ima tajne spiskove za hapšenje Srba

Izvor: Press, 31.Avg.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNV: Euleks dokazao da ima tajne spiskove za hapšenje Srba

Vršilac dužnosti šefa Euleksa Žoel Vašter izjavila je ranije danas da su izdati nalozi za hapšenje gradonačelnika Zubinog Potoka Stevana Vulovića i bivšeg predsednika ove opštine Slaviše Ristića. 
"Vašter je ovom izjavom opovrgla sve dosadašnje tvrdnje čelnika Euleksa da takvih spiskova navodno "nema"" rečeno je u saopštenju SNV severno KiM.
U intervjuu mitrovičkom Radiju "Kontakt plus" Vašter je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izjavila da je Vulović osumnjičen za organizovanje bekstva lica lišenih slobode, a Ristić za ugrožavanje misije UN i pridruženog osoblja te teško ubistvo. 

"Nalozi sa hapšenje su izdati, ako se oni (Vulović i Ristić) pojave na Kosovu na tužiocu će biti da razmotri zahtev za njihovo zadržavanje ili ne. To je na pravosudnim institucijama ne na meni ili bilo kom drugom političkom činiocu", izjavila je Vašter. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Euleksov lov na srpske lidere

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2014, 06:31

Vršilac dužnosti šefa Euleksa Žoel Vašter potvrdila je da su izdati nalozi za hapšenje gradonačelnika Zubinog Potoka Stevana Vulovića i bivšeg predsednika te opštine Slaviše Ristića. Srbi su na to zatražili da se obustavi politički progon Srba i njihovih predstavnika...Progone ga Euleks...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.