Izvor: B92, 13.Maj.2010, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačanje Kfora na granici

Priština -- Međunarodne mirovne snage na Kosovu uputile su pojačanje policiji Kosova na graničnom prelazu sa Makedonijom, izjavio je portparol Kfora Mihail Kerting.

Kerting je prištinskim medijima rekao da su se jedinice za hitne intervencije Kfora priključile Policiji Kosova i Euleksa u obezbeđivanju granične linije sa Makedonijom i da će tamo ostati koliko bude potrebno.

Razlog za priključenje jedinice Kfora su poslednji događaji kod sela Raduša u Makedoniji kada su u pokušaju krijumačarenja, ubijene četiri osobe - dva Albanca iz Makedonije i dva sa Kosova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pojačanje Kfora na granici

Izvor: S media, 13.Maj.2010

Međunarodne mirovne snage na Kosovu uputile su pojačanje policiji Kosova na graničnom prelazu sa Makedonijom, izjavio je portparol Kfora Mihail Kerting. ..Kerting je prištinskim medijima rekao da su se jedinice za hitne intervencije Kfora priključile Policiji Kosova i Euleksa u obezbeđivanju granične...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.