Pet pitanja  za vladu

Izvor: Glas javnosti, 26.Nov.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet pitanja za vladu

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da će ta stranka biti „najozbiljnija alternativa i opozicija“ aktuelnom režimu i da će u skladu sa tim nastupati u Skupštini Srbije.

Vučić je na konferenciji za novinare kazao da će SNS u petak, za kada je zakazana sednica parlamenta na kojoj će poslanici raspravljati o poverenju Vladi Srbije, glasati za taj predlog, kako zbog netransparentnosti oko razgovora o uspostavljanju misije Euleks >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na Kosmetu, tako i neodgovorne i neozbiljne ekonomske i socijalne politike Vlade Srbije.

Upitan da li će SNS podržati energetski sporazum sa Rusijom, Vučić je odgovorio da će sve stranke glasati za taj sporazum ukoliko NIS i gasni sporazum budu „išli u paketu“.

„Ako bude sporazum onakav o kakvom je do sada razgovarano i da imamo u paketu gasni sporazum sa NIS-om, onda to nije sporno“, rekao je on.

Vučić je Vladi Srbije uputio nekoliko pitanja, dodajući da će SNS na njima insistirati sve dok ne dobije odgovore.

Vučić je Vladu Srbije upitao koliko je Narodna banka Srbije potrošila novca intervenišući na deviznom tržištu i u kojim bankama se čuva preostali novac i ko je odgovoran za to što Srbija nije stavljena na „belu šengen“ listu, iako je najavljivano da će se to desiti od 1. januara 2009. godine.

Naprednjaci insistiraju i da im se odgovori na pitanje kome je u Vladi Srbije „palo na pamet“ da Srbija treba da plaća penale koncesionarima koji nisu poštovali ugovore o izgradnji autoputa Horgoš-Požega i kada će krenuti naplata od koncesionara za neizvršene obaveze prema ugovoru? SNS traži odgovore i na pitanja koliko je radnika u poslednja dva meseca otpušteno u Srbiji, koliko je otvoreno novih radnih mesta i koliko će primanja penzionerima biti smanjena, usled zamrzavanja njihovih penzija i narastajuće inflacije?

Ma kakva bela sengen lista.Pa Dacic nije u stanju da obezbedi izdavanje novih pasosa,tao da je nama u rasejanju cija vaznost putne isprave istekla,nije omoguceno ni produzavanje starih,ni dobijanje novih.

Jednostavno nemozemo nigde putovati van zemalja u kojima smo.

Ja to vidim kao izolaciju.

Na pitanje upuceno nasoj ambasadi kada ce poceti izdavanje novih putnih isprava,odgovor je:POJMA NEMAMO,PITAJTE DACICA.

Katastrofalno.

Ali Dacic lepo,komotno putuje svetom i zabavlja se sms-ima koje dobija,npr:zovu ga tamo i tamo na vruce cvarke i rakiju.

Dovoljno je debeo za tako nesto

Kao prvo "gospodine" zelimo odgovor dali ste formirani pod saucesnistvom udbe a za sve ostalo ce ici kako mora jer ste svi pod uticajem ovih izvana koji vam dele lekcije kao prvacicima batalite se foliranja i bacanja prasine srbima u oci sta si trazio sa Tomom zasto nisi pauzirao kao sto si planirao . Doticnom gospodinu koji o pasosima iznese probleme sto bre bato ne zatrazi dvojno drzavljanstvo u drzavi gde zivis ja eto sad sa Kube dodjoh i prodjoh bez problema dali cete vec jednom shvatiti da su ovi za sve samo ne za srbiju pa ovi im iz evrope nedaju da stampaju nove pasose. A i iskreno ako ovi ostanu ito u koaliciji sa ovom protuvom gore nameravam da se ispisek iz knjge drzavljanstva srbije da se ne brukam vise kada se negde pojavim.

Hahahaha, kakav lik ovaj Mladja. Idi skoci sa zgrade,nemoj da blamiras nas Srbe sa ovakvim komentarima

Koliko je Dacicu stalo do drzave i naroda vidi se na njegovoj trbusini koja svakim danom raste. Ne moze covek da se odrekne cvaraka islanine. Za mene je Dacic najodvratnija licnost poslje hitlera.

Bitno je da politicari imaju sve vise para a gradjani sve manje!situacija u srbiji svaki dan je sve losija.nista nije dobro.a vidim da vise niko i neprica o EU.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.