POLICAJCI EULEKSA UŠLI U MITROVICU!

Izvor: Press, 09.Dec.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJCI EULEKSA UŠLI U MITROVICU!

Policajci, sudije i tužioci Euleksa ušli u zgradu Okružnog suda i policije u severnom delu Mitrovice, preuzeta i dva administrativna prelaza

Tačno 1.400 pripadnika misije Euleks počelo je juče sa razmeštanjem na Kosovu i Metohiji. U severnom delu Mitrovice u 8 sati ujutro prvi pripadnici Euleksa, policajci, sudije i tužioci ušli su u zgradu Okružnog i Opštinskog suda.
Pukovnik francuske Žandarmerije Masio...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadnici Euleksa ušli i u severnu Mitrovicu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Dec.2008

Pripadnici Euleksa ušli su jutros u severni deo Kosovske Mitrovice gde uglavnom žive Srbi. Oko 20 pripadnika misije EU ušlo je u zgradu Okružnog suda u severnoj Mitrovici. Deo njih kasnije će biti rasporedjen i upolicijsku stanicu. U gr ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Rojter: Misija raspoređena po planu, na celom Kosovu

Izvor: Kurir, 10.Dec.2008, 17:37

PRIŠTINA, 10. decembra (Tanjug) - Portparol Euleksa Viktor Rojter izrazio je danas zadovoljstvo zbog jučerašnjeg početka rada misije EU na Kosovu, ističući da je važno što su policajci, sudije i tužioci na celoj teritoriji Kosova. "Juče je sve išlo kako treba. Incidenata nije bilo. Veoma je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.