Opasno

Izvor: Kurir, 29.Nov.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasno

BEOGRAD - Pretnje Armije Republike Kosovo (ARK) da će Srbima odsecati glave i slati ih političarima u Beograd ako se sprovede plan UN o raspoređivanju Euleksa treba shvatiti krajnje ozbiljno, mišljenje je vojno-bezbednosnih analitičara. Jedan od njih, Milovan Drecun, smatra da zakasnelo preuzimanje odgovornosti ove paravojne organizacije za napad na kancelariju Pitera Fejta više liči na pranje nemačke tajne službe BND, čiji su agenti bili uhapšeni zbog eksplozije. Drecun otkriva da je ARK ista organizacija koja se nekad oglašava pod sličnim imenom - Armija nezavisnog Kosova.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Presvučena UČK!

Izvor: Glas javnosti, 29.Nov.2008

BEOGRAD - Vojni analitičar Zoran Dragišić ocenio je juče da pojavu tzv. Armije Republike Kosova treba shvatiti ozbiljno i s obzirom na to da na Kosovu postoje uslovi za nastanak incidenata većih razmera...Prištinski mediji preneli su juče da je do sada nepoznata organizacija „Armija Republike...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.