Izvor: B92, 03.Jul.2010, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne isključuje se nijedna mogućnost

Priština -- Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi izjavio je da policija nije isključila nijednu mogućnost kako je došlo do eksplozije u Kosovskoj Mitrovici.

Nije isključena ni mogućnost da je bomba bila među Srbima koji su protestovali zbog otvaranja kancelarije Vlade Kosova, naveo je Redžepi.

Redžepi je rekao da "istraga ništa ne isključuje" i ispituje i mogućnost da je "bomba bila bila među ljudima koji su protestovali", što je "i bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preliminarna informacija".

"Tužilac iz Euleksa i domaći pripadnici pravosuđa intenzivno rade na slučaju eksplozije. Ima nekih indicija, proveravaju i uzimaju izjave, ali se ne zna ko je to uradio", konstantovao je Redžepi.

On je izjavio da "Albanci nisu zainteresovani za incidente", već da u severnom delu Kosovske Mitrovice fukcioniše kancelarija za izdavanje dokumenata.

Mi smo jako zainteresovani da se to što pre reši i počinilac uhapsi, pogotovo što je umro jedan moj kolega, doktor, rekao je Ređepi, koji je po profesiji hirurg i nekada je radio u bolnici u Kosovskoj Mitrivici.

"Nasilje se ne toleriše na Kosovu, bez obzira na to od koga dolazi", izjavio je Redžepi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.