Kukan: Uzdrman kredibilitet Euleksa

Izvor: B92, 05.Nov.2014, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kukan: Uzdrman kredibilitet Euleksa

Šef delegacije Evropskog parlamenta za odnose sa Srbijom Eduard Kukan kaže da se boji da su iznete optužbe već uzdrmale kredibilitet Euleksa.

Povodom tvrdnji da su postojali pokušaji zataškavanja slučajeva kojima se bavi Euleks, Kukan je rekao da se boji da su navedene optužbe već uzdrmale kredibilitet misije pokrenute radi uvođenja vladavine prava na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kosovu.

Sagovornik lista "Danas" ističe da će se postarati da se istraga u vezi sa optužbama sprovede "bez odlaganja i na transparentan način".

"Neprihvatljivo je da tako ozbiljne optužbe ne budu procesuirane i da se o njima brže ne komunicira. Uprkos takvim optužbama, verujem da je osoblje misije posvećeno svom poslu i ciljevima koji se odnose na unapređenje vladavine prava na Kosovu", ukazuje Eduard Kukan.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kukan: Optužbe već uzdrmale kredibilitet Euleksa

Izvor: Blic, 05.Nov.2014

Šef delegacije Evropskog parlamenta za odnose sa Srbijom Eduard Kukan, povodom tvrdnji da su postojali pokušaji zataškivanja slučajeva kojima se bavi Euleks, rekao je da se boji da su navedene optužbe već uzdrmale kredibilitet misije pokrenute u cilju uvođenja vladavine prava na Kosovu...Kukan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.