KFOR I EULEKS ODRŽAĆE ZAJEDNIČKU VEŽBU BALKANSKI JASTREB 3

Izvor: Kurir, 19.Avg.2010, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFOR I EULEKS ODRŽAĆE ZAJEDNIČKU VEŽBU "BALKANSKI JASTREB 3"

PRIŠTINA - Pripadnici Kfora i Euleksa sutra će održati zajedničku vežbu "Balkanski jastreb 3 - 2010", u kampu Vrelo, u cilju pojačanja međusobne saradnje, saopštio je

PRIŠTINA - Pripadnici Kfora i Euleksa sutra će održati zajedničku vežbu "Balkanski jastreb 3 - 2010", u kampu Vrelo, u cilju pojačanja međusobne saradnje, saopštio je Kfor.

Vežba je, kako se navodi u saopštenju, deo duže planiranog ciklusa obuke koji ima za cilj da poboljša >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sposobnost bezbednosnih snaga i ojača saradnju Euleksa i Kfora.

Dalje se navodi da Kfor i Euleks, zajedno sa drugim institucijama na Kosovu i međunarodnim civilnim prisustvom, imaju za cilj očuvanje mira i stabilnosti u skladu sa svojim ovlašćenjima.

"Bliska saradnja je ključna za uspeh", zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.